zon icon
Diëtiek

Dietiek

Het Sport Medisch Centrum Oegstgeest werkt sinds januari 2018 samen met diëtiste Femke Vlieland.

HomeBehandelingenDietiek

Dietiek

Het Sport Medisch Centrum Oegstgeest werkt sinds januari 2018 samen met diëtiste Femke Vlieland.

“Ik ben ontzettend blij om in zo’n professioneel en enthousiast team terecht te zijn gekomen. En ik zie dit als een unieke kans om samen met de therapeuten van SMCO bij te dragen aan goede zorg voor u.” 

Femke heeft bijna 20 jaar ervaring als diëtist en docent. Naast werkzaam te zijn als diëtist in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) is ze ook eigenaar van haar eigen bedrijf/diëtistenpraktijk “SPIJS”. Ze begeleidt mensen met onder- of overgewicht. Wat de oorzaak dan ook is. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring in de oncologie en nefrologie (nierziekten) en is ze opgeleid tot sport- en kinderdiëtist.  

“Als diëtist ben ik een uitgesproken voorstander van een persoonlijke aanpak. Graag neem ik de tijd om goed naar mijn patiënten te luisteren om zo samen tot een optimale strategie te komen.”

Femke heeft spreekuur bij SMCO op

  • donderdagavond 17.00-21.00 uur
  • zaterdagochtend 9.00-13.00 uur

Als u zich wilt aanmelden voor een consult, dan kunt u Femke rechtstreeks bellen of een e-mail sturen en dan plant u samen een afspraak in.

Onze specialist

Voor dietiek hebben wij een specialist die klaar staat om u te ondersteunen bij uw klachten. Maak hieronder kennis onze professional.