zon icon
Manuele therapie

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich op het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Onze manueel therapeuten kijken naar de manier waarop mensen bewegen en zorgen dat de gewrichten beter werken. Hierdoor bewegen ze (weer) soepel en neemt de pijn af. Manueel therapeuten hebben na een studie fysiotherapie een driejarige vervolgopleiding voor manueel therapeut gevolgd.

HomeBehandelingenManuele therapie

Herstel en optimaliseer je sportprestaties

Onze sportfysiotherapie is meer dan alleen de behandeling van sportgerelateerde blessures; het is een partnerschap dat gericht is op het herstellen van jouw vitaliteit en het optimaliseren van sportprestaties. Onze ervaren sportfysiotherapeuten begrijpen dat elke atleet uniek is, met specifieke behoeften en doelen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, wij staan klaar om je te begeleiden op je pad naar herstel en verbetering.

Behandeling van Sportfysiotherapie omvat:

  • Behandeling bij sportblessures
  • Klachten waardoor u niet meer kunt sporten
  • Advies in blessurepreventie
  • Advies in sportkeuze zoals aanpak, materiaal, kleding en schoeisel
  • Advies in sportmedische begeleiding van trainingsprogramma’s en prestatieverbetering

Volgens gedegen plan en schema

Voor behandeling stellen we een behandelplan en revalidatieschema op. Daarvoor beginnen we met een analyse van de oorzaak en gevolgen. Daarna kijken we naar je persoonlijke situatie en doelen. Gedurende de behandeling zijn er test- en meetmomenten om de vorderingen te monitoren en maatregelen bij te stellen. Indien nodig gebruiken we ondersteunende middelen als tape, mobiliserende technieken en behandelapparatuur.

Onze specialisten

Voor manuele therapie hebben wij een aantal specialisten die klaar staan om u te ondersteunen bij uw klachten. Maak hieronder kennis met onze professionals.