zon icon
Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is gericht op het behandelen van sportgeralateerde blessures. Daarnaast ondersteunt onze sportfysiotherapeut je ook bij voorbereiden op een bijzondere sportprestatie.

HomeBehandelingenSportfysiotherapie

Herstel en optimaliseer je sportprestaties

Onze sportfysiotherapie is meer dan alleen de behandeling van sportgerelateerde blessures; het is een partnerschap dat gericht is op het herstellen van jouw vitaliteit en het optimaliseren van sportprestaties. Onze ervaren sportfysiotherapeuten begrijpen dat elke atleet uniek is, met specifieke behoeften en doelen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, wij staan klaar om je te begeleiden op je pad naar herstel en verbetering.

Behandeling van Sportfysiotherapie omvat:

  • Behandeling bij sportblessures
  • Klachten waardoor u niet meer kunt sporten
  • Advies in blessurepreventie
  • Advies in sportkeuze zoals aanpak, materiaal, kleding en schoeisel
  • Advies in sportmedische begeleiding van trainingsprogramma’s en prestatieverbetering

Volgens gedegen plan en schema

Voor behandeling stellen we een behandelplan en revalidatieschema op. Daarvoor beginnen we met een analyse van de oorzaak en gevolgen. Daarna kijken we naar je persoonlijke situatie en doelen. Gedurende de behandeling zijn er test- en meetmomenten om de vorderingen te monitoren en maatregelen bij te stellen. Indien nodig gebruiken we ondersteunende middelen als tape, mobiliserende technieken en behandelapparatuur.

Onze specialisten

Voor sportfysiotherapie hebben wij een aantal specialisten die klaar staan om u te ondersteunen bij uw klachten. Maak hieronder kennis met onze professionals.