zon icon

HomeMedewerkersSandra Vreeken

Sandra Vreeken

Massage en bewustwording

Ik ben geboren in 1966 en na jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik sinds 2011 mijn eigen praktijk voor massagetherapie en bewustwording. Door ziekte ben ik mij veel meer bewust geworden hoe ik in het leven sta.

Massagetherapie heeft mij een mooie aanvulling gegeven bij mijn herstel. De holistische manier van werken staat centraal in mijn behandeling. Ik ben iemand met een nuchtere kijk op de wereld. Ik ben gediplomeerd  Holos massagetherapeut en NGS sportmasseur. Daarnaast laat ik mij regelmatig  bijscholen op het gebied van massage waaronder massage en rouw, massage en meridianen, het schriklichaam en psychosomatiek. Ook heb ik mijn Medische basiskennis op HBO Bachelor niveau.

Visie

Ik werk vanuit een holistische visie, waarin lichaam en geest als één worden gezien. Holos is  afgeleid uit het Grieks  en betekent:  heel.
Niet alleen wordt het fysieke lichaam aangeraakt met een massage,  maar ook het  mentale, sociale, psychische en spirituele in ons.
Massage kan je er bewust van maken hoe het met je is op dat moment. Spanning, vermoeidheid , onrust , of verdriet, maar ook troost, overgave, veiligheid en vitaliteit kunnen bewust gevoeld worden. In deze drukke hectische tijd neemt het denken vaak de overhand. Ik nodig je uit met mijn massage om te voelen.

Wanneer er geen balans is, geeft je lichaam signalen af. Klachten zoals: ongemak, ziekte, spanningen, kou, warmte en pijn zijn o.a. manieren van het lichaam om te communiceren.
Massage kan daarbij behulpzaam zijn. Klachten of symptomen worden niet onderdrukt of weggemasseerd, maar juist gebruikt om duidelijkheid en zelfinzicht te geven. Slechts één persoon kan ontdekken wat zijn lichaam hem te vertellen heeft, en dat ben jij zelf. Massage brengt je  in contact met jezelf , maakt  je bewust van je gevoelens en laat je ervaren wat er is en wat er speelt.  Bewustwording is een eerste stap op weg naar  balans. Patronen kunnen hierdoor worden doorbroken en het zelf herstellend vermogen wordt aangesproken.

Kijk op de site van Sandra voor meer info:

website van sandra

Aanwezig

Locatie Oegstgeest
  • Woensdag: 08:00 – 21:00 uur
  • Donderdag: 08:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur