zon icon

HomeMedewerkersEva Groeneveld

Eva Groeneveld

Kinderfysiotherapeut MSc
SI therapeut

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde gaan werken. Met deze insteek ben ik dan ook aan mijn opleiding fysiotherapie begonnen. In 2010 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in kinderfysiotherapie. Vanaf 2013 werk ik uitsluitend met kinderen en heb ik al veel ervaring in het werken met kinderen opgedaan in een praktijk in Zoetermeer (als kinderfysiotherapeut in opleiding). Hier heb ik ook veel ervaring opgedaan met het werken/sporten met groepen kinderen met verschillende chronische aandoeningen (syndroom van Down, ASS, ADHD, DCD, jeugdreuma, etc).

In 2017 heb ik de master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam afgerond.

Ik ben specialist in de behandeling van kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling, schrijfproblematiek, baby’s met een voorkeurshouding en sportklachten.

Het werken met kinderen is zo leuk omdat dat je je altijd moet proberen in te leven in de belevingswereld van een kind om de behandeling hier zo goed mogelijk op aan te laten sluiten. Je probeert de oefeningen spelenderwijs aan te bieden, zodat ze plezier hebben in het uitvoeren daarvan. Bewegen moet immers fijn zijn en het is leuk om kinderen (weer) met plezier te laten bewegen.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met basketballen. Ik geef momenteel training aan de jongste leden (peanuts: 4-8 jaar) van basketbalvereniging Forwodians in Voorhout. Verder ga ik er op mijn vrije dagen graag op uit met mijn dochtertje en kan ik enorm genieten van lekker koken (en eten).

Aanwezig

Locatie KFT
  • Woensdag: 08:00 – 21:00 uur
  • Donderdag: 08:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur